O meni

Mojca Baraga, specialistka za marketing

V več kot 13 letih delovanja v svetu marketinga, ki sem ga spoznavala v različnih vlogah, tako na strani agencije za direktni marketing, kot tudi naročnikov, danes pomagam podjetjem pri VSEBINSKEM MARKETINGU.

Podjetjem pomagam, da za njihove obstoječe digitalne kanale ustvarjam dragocene vsebine, ki jih povezujejo s (potencialnimi) strankami. Ustvarjam vsebine, ki poudarijo njihove temeljne vrednote, prednosti in izboljšujejo njihovo predstavitev na digitalnih kanalih.

Verjamem, da vsebina gradi odnose.
Uživam v pripravi prilagojenih vsebin, ki dosežejo ciljno občinstvo in vzbudijo njihovo zanimanje. Imam dragocene veščine kreiranja vsebin za spletne strani, družabna omrežja in e-mail marketing.

Z vrednotami katere živim in v katere verjamem, da so bistvo uspešnega poslovnega sodelovanja, želim utrditi in razvijati svojo dejavnost naprej:

Vrednote

Zakaj SOS marketing

Ste se že kdaj počutili preobremenjeni z aktivnostmi in bi si želeli imeti “čudežni SOS gumb”, ki bi vam pomagal pri delu?

To sem doživela tudi sama, ko sem bila še zaposlena in odgovorna za marketinške aktivnosti. Takrat se mi je utrnila ideja o SOS marketingu, ki bi lahko drugim podjetjem pomagal pri njihovih marketinških aktivnostih.

Tako je v meni začela rasti želja po samostojni poti. Marketinške aktivnosti, ki sem jih pri svojem delu imela najraje, sedaj nudim podjetjem kot popolno asistenco za njihove digitalne kanale.

Pomagam predvsem pri vsebinskem marketingu, ki zajema pisanje različnih vsebin, oblikovanje vizualov, ideje in objave na družbenih omrežjih, priprava in izvedba e-mail marketinga ali rednih e-novic, … 

Z veseljem se vživim v ciljno občinstvo podjetij, ki se ukvarjajo s področji, ki so tudi meni blizu, kot so prosti čas, avtomobilizem, moda, kozmetika, lifestyle, poslovno in osebnostno svetovanje, izobraževanja ter B2B dejavnosti.

Najraje pomagam podjetjem, ki se zavedajo pomembnosti digitalnih kanalov, vendar nimajo dovolj časa, znanja ali kadra za njihovo zanesljivo vzdrževanje.

Če iščete zanesljivega partnerja za upravljanje vaših digitalnih vsebin ali izvajanje rednih marketinških aktivnosti – spoznajmo se in preverimo, kakšne sinergije lahko ustvarimo na naši skupni poslovni poti 🙂